Categories
Këshilla

Gripi stinor një rrĕzĩk i madh, ushqimet që mund të parandalojnë atë

Periudha e ftohtë e dimrit është e vështirë për t’u përballuar. Gjatë kësaj kohe është mirë të konsumohen ushqime sa më të ngrohta dhe sigurisht nuk duhet të mungojnë pijet dhe frutat.

Situata bëhet më e vështirë në këtë periudhë që është shfaqur dhe COVID-19. Një virus shumë i ashpër që ka ndryshuar përgjithmonë mënyrën tonë të jeteses.

Më poshtë po ju tregojmë një listë me 10 ushqimet që duhet të përmbajë dieta juaj ushqimore për të parandaluar sadopak gripin stinor: Supë pule, Fruta të stinës, Qepë, Xhinxher, Mjaltë, Kikirikë, Verë të kuqe, Karbohidrate, Peshk, Qiqra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *