Categories
Lajme

Humbisni peshë me Anila Kalleshi Center, ju zbulojmë analizën “Tanita” për një çmim special!

Hartimi i një programi për të arritur një gjendje mirëqenieje dhe forma të shkëlqyera sigurisht që nuk është një çështje e thjeshtë nëse mendoni për faktin se çdo person është unik dhe i ndryshëm nga të tjerët.
Secili prej tyre, në fakt, përgjigjet në mënyrë të ndryshme për të ushtruar, ushqim, plotësim ushqimor sepse ekzistojnë shumë faktorë që mund të ndikojnë në aftësinë dhe reagimin ndaj stimujve, gjendjen subjektive, aftësinë për të rimarrë funksionalitetin, mënyrën e jetesës .

Në bazë të këtyre konsideratave, çdo program terapeutik duhet të ofrojë gjithashtu një vlerësim fillestar adekuat të përbërjes së trupit, të tilla si të ofrojnë informata të detajuara për nivelin e palestër fizike dhe gjendjen ushqyese të personit që do të trajtohet.

Për shembull, nëse një pacient dëshiron të humbasë peshën, nëse mendojmë për trupin si një model i thjeshtuar i përbërë nga masa e mases dhe mases së ligët, është mirë të sigurohemi që humbja e peshës e dëshiruar ndodh në pjesën e trashë të trupit tonë dhe jo në të ligët. Ky shembull i thjeshtë na bën të kuptojmë se sa e rëndësishme është analiza e PËRBËRJA E TRUPIT.

Per kete qellim qendra AKC ANILA KALLESHI CENTER perdor bio-impedancemetry pentacompartmental (BIA) me analizues TANITA Body Composition. Analizuesit e Përbërjes së Trupit TANITA janë verifikuar klinikisht si të sakta, të besueshme dhe të afta për të arritur rezultate krejtësisht të përsëritshme.

Analizuesit tanë përdoren në mbarë botën nga profesionistët që punojnë në fushën e shëndetësisë, kërkimit shkencor dhe mjekësisë kryesisht në fushat e mëposhtme:

-shqyrtimi mjekësor dhe vlerësimi i gjendjes shëndetësore të të rriturve dhe fëmijëve.
– monitorimi i progresit të humbjes së peshës trupore gjatë trajtimeve shëndetësore që lidhen me çrregullimet tipike të stilit të jetesës të dëmtuar, siç janë diabeti, hiperlipidemia, kirurgjia bariatrike, hipertensioni dhe steatoza e hepatit.

– monitorimin e rritjes së muskujve, uljen e yndyrës së trupit dhe nivelet e hidratimit si komponentë të një programi fitnesi ose trajnimi.
– vlerësimi i efektivitetit aktual të programeve ushqimore dhe aktiviteteve fizike në të cilat indeksi i masës trupore nuk mund të identifikojë ndryshimet kryesore në përbërjen e trupit.
– krahasimi i të dhënave subjektive për studime të gjera të hulumtimit tërthor.

Rezervoni një shfaqje me TANITA 780 matja juaj do të kryhet në më pak se 30 sekonda kohë, duke siguruar rehati dhe saktësi maksimale dhe më në fund mund të dini mënyrën më të mirë për t’u kthyer në formë dhe të gëzoni shëndet të mirë. Rezervo tani!
Per pronotim dhe informacione/ Cel:0682095310
Add: Rruga Sami Frasheri , ngjitur me Juvenilja e Vjeter kati 2 “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *