Categories
Këshilla

Dëshironi frymëmarrje të freskët? Ka një frut ideal për këtë

Ftoi është një frut që nuk i përket asaj që konsumojmë më shpesh, por konsiderohet si një ushqim i artë antioksidant që ndihmon për frymëmarrjen e freskët.

Përveç kësaj, ai konsiderohet ushqim anti-inflamator, antiviral dhe anti-alergjik ndërsa një tjetër pronë e rëndësishme është se krijon frymëmarrje jashtëzakonisht të këndshme.

Ftoi konsiderohet si një nga frutat më aromatikë për frymëmarrje. Era e fortë që ka krijuar këtë efekt dhe jep një frymëmarrje të freskët të gjithçkaje që keni ngrënë më parë.

Një gjë tjetër që duhet të dini është se nëse është e papërpunuar do të furnizojë trupin tuaj me shumë vitaminë C, përveç ushqyesve të tjerë (kalcium, magnez, fosfor, hekur, vitamina B) ndërsa nëse e hani të zier, shija e tij ju kujtoj mollën dhe dardhën së bashku. /Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *