Categories
Shëndeti

Ushqimi që nuk duhet të vendosni kurrë në frigorifer!

Organizimi i duhur në frigorifer është thelbësor për ruajtjen e ushqimit, në mënyrë që të mos prishet dhe të dëmtojë shëndetin tonë. Michele Bosevski nga Instituti Australian i Sigurisë Ushqimore tregoi një sekret që shumica e njerëzve nuk e dinë.

“E vetmja gjë për të cilën duhet të jeni shumë të kujdesshëm janë mollët. Ata prodhojnë një gaz etileni, i cili kur qarkullon midis frutave dhe perimeve të tjera, i bën ato të piqen dhe të prishen më shpejt,” – tha Michelle.

Nëse keni gabuar ndonjëherë duke vendosur mollët në frigorifer, mësojeni se nuk duhet ta bëni kurrë. Është një gabim që mund të dëmtojë dhe shëndetin e familjes suaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *