Categories
Këshilla

Mjafton të hiqni dorë nga ky ushqim dhe mund të humbisni peshë lehtësisht!

Nëse keni lexuar për tendencat e fundit të ushqimit të shëndetshëm, mund t’i keni lexuar dietat për detoksifikim. Por nëse e keni konsideruar konsumimin më të lartë të lëngjeve, agjërimin ose pastrimin në një përpjekje për të humbur peshë ose për të përmirësuar mirëqenien tuaj, ndoshta jeni të vetëdijshëm se shkurtimi në mënyrë drastike i ushqimeve nuk është efektiv si një qasje afatgjatë e jetesës për ushqim të shëndetshëm.

Në fakt, detoksifikimi i rreptë mund të shkaktojë probleme duke përfshirë lodhjen, marramendjen dhe sheqerin e ulët të gjákùt.Por ka një lloj detoksifikimi të qëndrueshëm që ia vlen, sipas disa ekspertëve.

Zvogëlimi i sheqerit në dietën tuaj mund t’ju ndihmojë të hiqni kilet e tepërta, të përmirësoni shëndetin tuaj, madje edhe të keni lëkurë rrezatuese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *