Categories
Këshilla

Ky është fruti ideal që ndihmon për pagjumësinë dhe artritin

Qershitë janë një burim i pasur i antioksidantëve të fuqishëm, që kryesisht gjenden në frutat dhe perimet që kanë ngjyrë të kuqe, vjollcë apo të errët.

Konsumimi i tyre ka gjetur jehonë për shkak edhe të çlirimit të dhim.bjeve nga sëmun.dje si artriti.

Kohët e fundit, është zbuluar që qershitë ndihmojnë për pagjumësinë dhe dhim.bjet muskulare. Kjo, falë natyrës anti-inflamacion të vitaminës C dhe antioksidantëve.

Sipas studimeve të viteve të fundit, vlerat anti-inflamatore të qershive ju ndihmojnë të flini më mirë. Në ditët e ngrohta qershitë janë një zgjidhje jashtëzakonisht e shijshme dhe freskuese.

Zëvëndësoni ushqimin e darkës me këto fruta që bëjnë një ndryshim thelbësor në shëndetin tuaj. Gjithsesi duhet të bëni kujdes të mos e teproni me qershitë, sepse nuk janë një zgjidhje absolute. Sigurisht, kjo vlen vetëm për një stinë të vitit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *