Categories
Këshilla

Luleshtrydhet ndikojnë në mënyrë perfekte në trupin tonë!

Përveç shijes, luleshtrydhet janë fruta me pak kalori, me aromë të pakrahasueshme dhe shumë të dobishme për organizmin. Zbuloni se cilat janë përparësitë dhe përfitimet që luleshtrydhet i sjellin organizimit.

Studuesit kanë zbuluar se, luleshtrydhet janë një burim i pazëvendësueshëm kaliumi dhe fibrash, të domosdoshme për shëndetin.

Luleshtrydhet kurojnë ulcerat gastrite dhe mbrojnë lëkurën nga rrezet ultraviolet apo rrezatimet UVA, që janë një shqetësim kryesor jo vetëm për lëkurën por edhe për sytë.

Luleshtrydhet kanë një ndikim të madh edhe në uljen e kolsterolit të “keq” ose siç njihet ndryshe LDL, i cili mund të shkaktojë hipertension dhe sèmundjè të zemrës. Konsumoni në mënyrë sa më të ekuilibruar luleshtrydhe dhe keni gjetur ilaçin e duhur për shumë sèmundjè.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *