Categories
Këshilla

Këshilla e ditës: Pse duhet të vendosni një gjethe lakre në gjoks

Studimet e fundit kanë treguar se lakra përmban antioksidantë si dhe ka veti antí-inflamatore për të parandaluar sëmun..djet kronike, të tilla si kan.cerí dhe së.mundja e arterieve koronare.

Madje, disa neurologë kanë rekomanduar vendosjen e gjetheve të ftohta të lakrës në kokë gjatë dhim-bjes së kokës.

Por, gjethet e lakrës kanë gjetur një përdorim të gjerë nga gratë dhe për gjoksin, kur përjetojnë shqetsíme për shkak të gjídhënies ose mbingarkesës së qumështit. Gjethet e lakrës duken aq efektive sa akulli. Aplikimi i saj në gji ndihmon në lehtësimin e dhím-bjeve dhe zvogëlimin e ënjtjes.

Gjatë Síndromës premenstruale, gjínjtë fryhen dhe një alternativë e mirë për këtë shqetësim është vendosja e një gjethe lakre në shtëpi. Për ta bërë këtë, merrni gjethet e freskëta të lakrës, vendosini një në secilin gji dhe lëreni të veprojë.

Kur ta bëni këtë, do të flasim sërish bashkë. E sigurt që do thoni “faleminderit për sugjerimin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *