Categories
Shëndeti

Interesante: Hudhra shëron bajamet me një recetë të thjeshtë

Hudhra shëron edhe bajamet e sémura në këtë mënyrë: 50 gr sherebel futet në një enë të emaluar e mandej asaj i futet një lugë lëng i freskët nga hudhrat.

Menjëherë masës i fusim një litër ujë të posàvaluàr. Ena mbulohet dhe lihet të rrijë 20 minuta. Ajo masë futet në një shishe qelqi. Pihet 3 herë në ditë nga një lugë supe, para buke.

Me një pjesë të këtij ilàçi mund të shpëlahet goja dhe të bëhet gargarë e mandej ilàçi gëlltitet. Mos hezitoni ta bëni, pasi mund të kuroheni me kosto shumë minimaliste.

Stina e dimrit sjell dhe situata të tilla, pasi dihet që virozat ndikojnë për keq. Numri i të prekurve nga gripi është i lartë dhe sigurisht dhe dhimbjet e bajameve nuk bëjnë përjashtim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *