Categories
Shëndeti

A e dini pse 1 cígare pas ushqimit vlen sa 10 cígare bashkë?

Ata që pinë cigare e dinë. Mezi presin të ndezin një cigare direkt pas vaktit të ushqimit që kanë konsumuar, duke mos e marrë parasysh rrez.ikun që mund të ketë ky veprim, pasi ata thonë që atëherë u shijon më shumë.

Studiuesit nuk rekomandojnë që duhaní të pihet direkt pas konsumimit të ushqimit dhe theksojnë se nëse ju nuk mundeni pa cigare, duhet patjetër të shmangni zakonin e tymosjes së cigares menjëherë pas ngrënies.

Siç thonë ekspertët, kjo ndodh sepse një cigare mbas ushqimit është e barasvlershme me dhjetë të tilla. Gjithashtu, pirja e duhanit direkt pas ngrënies irriton zorrët.

Një cigare pas një racioni, në mënyrë dramatike rrit rrez.ikun e kancerit të zorrëve dhe kan.cerit të mushkërive! Është e rekomandueshme që ato të pihen deri në 20 minuta pas ngrënies.

Gjithashtu, edhe frutat nuk duhen ngrënë direkt mbas vakteve, sepse nga ngarkesa e stomakut do të treten me vështirësi dhe do të çlirojnë toksina të cilat krijojnë celulitin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *