Categories
Këshilla

Sa pak dimë për luleshtrydhet, mësoni si ndikojnë në organizmin tonë

Luleshtrydhet janë të shijshme, madje të rrallë janë ata që nuk i pëlqejnë. Por përveç shijes, ka dhe shumë arsye shëndetësore pse këto fruta pylli këshillohen luleshtrydhetë hahen.

Lexoni më poshtë dhe mos i ndani luleshtrydhet nga tryeza juaj. Ndihmon në djégién e yndyrnave. Ndihmon në kujtesën afatshkurtër
Është e pasur në fibra dhe me pak kalori. Lehtëson inflamacionin.

Ndihmon kockat pasi përmban kalium, vitaminë K dhe magnez. Përmban biotinë që ndihmojnë në flokë dhe thonj të fortë. Ndihmon në humbjen e peshës. Është e mirë për sytë.

Luleshtrydhet nuk duhet të konsiderohen vetëm si të shijshme, por dhe të mira për organizmin. Ata nuk kushtojnë shumë dhe lirisht, nëse mund të keni një copë tokë mund t’i mbillni dhe mund të merrni më të mirën prej tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *