Categories
Këshilla

Receta fantastike me limon dhe mollë për një shëndet “top”

Pavarësisht nga shëndeti i plotë që mund të ketë personi, dieta rekomandohet . Të paktën një muaj rresht, por edhe vijimësisht në mëngjes konsumohet gjysmë gote uji e mbushur me lëng limoni, i cili pihet ngadalë dhe pak i ngrohur.

Në drekë pihet çaj i përgatitur nga lëkurët e mollëve, si dhe hahet një sasi e këtyre lëkurëve e përzier me një lugë gjelle mjaltë. Pas rreth dy orësh konsumohet një sasi prej 50g marmalatë molle dhe një sasi tjetër lëkurësh të ziera, të përziera me një lugë mjaltë.

Kjo kurë sjell gjendje të shkëlqyer fizike dhe rekomandohet gjithashtu nga personat që vuajnë nga sémundjét e mëlçisë, reumatizma apo pleqëria e parakohshme.

Ndiqeni një këshillë të tillë dhe e sigurt se do të keni rezultate shumë të mira. Nuk është aspak e vështirë dhe mund të përgatitet shumë lehtë një përzierje e tillë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *