Categories
Lajme

Lëngu i kastravecit bën “magji” te flokët, thonjtë dhe dhëmbët!

Lëngu i kastravecit është një nga lëngjet më natyrale dhe të shëndetshme. Ai nuk njihet shumë, por ka veti fantastike që kanë ndikim shumë të madh.

Kastravecat bëjnë të mundur rritjen e flokëve dhe shtresimin e thonjve. Për më tepër, ky lloj i lëngut ndihmon në përmirësimin e dhëmbëve nëse ato janë në gjendje të keqe dhe mishrat e tyre, meqë përmbajnë kalcium dhe fosfor.

Do të ishte më mirë që ky lëng të kombinohej me karotë, spinaq apo edhe sallatë jeshile. Bashkimi i tyre përbën një kurë të mirë në trajtimin e reumatizmës dhe dhémbjéve të kyçeve.

Ne do të ua rekomandonim të gjithëve një lëng të tillë. I thjeshtëpër t’u përgatitur dhe me veti fantastike për trupin tonë. Një ndër lëngjet më të shëndetshëm për trupin tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *