Categories
Këshilla

Çaji jeshil, si të humbisni peshë në mënyrën më të thjeshtë të mundshme

Çaji jeshil me xhenxhefil është një nga dhuratat më të mëdha që njerëzit mund t’i bëjnë organizmit të tyre. Sipas studimeve të fundit çaji jeshil me xhenxhefil përmban rreth 200 përbërës ushqimorë e terapeutikë dhe efektet e çajit jeshil me xhenxhefil janë si të mëdha, ashtu edhe të shumanshme në organizëm, pasi janë provuar me shekuj të tërë nga Orienti.

Për sa i përket rënies në peshë, çaji jeshil me xhenxhefil arrin një efekt të konsiderueshëm brenda një muaji, duke shkrirè yndyrat në organizëm, kryesisht në zonat problèmatikè, si barku dhe kofshët (tek femrat). Çaji jeshil me xhenxhefil shërbejnë gjithashtu edhe për shkrirjen e yndyrave në gjak.

healthy green tea cup with tea leaves

Rezultatet arrihen nëpërmjet një regjimi ushqimor të zakonshëm, pra ju përfitojni rezultate pa iu nënshtruar ndonjë diete dhe regjimi të veçantë ushqimor.

Duke mos pasur asnjë efekt anësor, mund ta përdorin këtë çaj pa ndërprerje kohore, deri në arritjen e peshës që dëshironi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *