Categories
Lajme

Mjeku i njohur ka një super lajm për të gjithë ata që e kanë kaluar koronavirusin

Epidemiologu Ilir Alimehmeti ka një lajm të mirë nga fronti i luftës kundër koronavirusit. Ai thotë se, bazuar te Agjencia Italiane e Medikamenteve, ata që e kanë kaluar koronavirusin kanë nevojë vetëm për një vaksinë dhe jo me parë se 6 muaj nga kalimi i covidit.

Lajme te mira miqte e mi! Agjencia Italiane e Medikamenteve (AIFA) shprehet zyrtarisht se ata qe e kane kaluar Covidin kane nevoje vetem per nje vaksine dhe jo me pare se 6 muaj nga kalimi i covidit. Ky vendim shkon ne linje me te gjitha parimet imunologjike, pra qe ata qe e kane kaluar semundjen jane goxha te mbrojtur nga virusi” shkruan epidemiologu i njohur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *