Categories
Lajme

Burri nga Berati i përlot të gjithë/ Kam 5 ditë që rri këtu në spital, nuk e di e kam gjallë nënën apo jo (video)

Një burrë nga Berati ka shpë rthyer në të qa ra përpara spi talit Infektiv, ku ka të shtruar nënën e tij prej 5 ditësh.

Ai u shpreh se nuk ka asnjë lajm për nënën e tij 88-vjeçare dhe shpreson që të paktën të jetë gjallë.

“Nuk e di se çfarë bëhet me nënën time atje. Se ka vd ekur, se do pastruar. Në të tërë vendet, në Maqedoni, Kosovë lejohet një njeri brenda të paktën 10 minuta që ta shikojnë. S’kemi mundësi tjetër. Unë nuk lëviz nga këtu. Rëndësi për ne ka që dua të shikoj nënën me sy. 1 minutë, 2 minuta, një telefon t’ja lëmë atje brenda që ta shikoj është gja llë apo jo. Ngrijeni zëri për këtë gjendje të njerëzve, nuk është kaq krit ike të mos shikosh një njeri 2 minuta”,- tha qytetari në një intervistë për Ora News.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *