Categories
Lajme

Shqiptari nuk pranon të zbresë nga treni dhe i shan policët gjerman shqip, me idenë që nuk do ta kuptonin por e gjeti belaja

Për shkak se nuk donte të linte trenin në terminal, u desh ndërhyrja e policisë për të nxjerrë një 30 vjeçar shqiptar.

I riu kishte marrë trenin nga Lohne në Osnabrück të Gjermanisë dhe mbërriti atje rreth orës 13:32.

Megjithëse treni përfundon atje dhe më pas shkon në grupin e parkimit, udhëtari nuk pranoi të zbriste. Edhe një patrullë nga policia federale e thirrur për ndihmë nuk mund ta bindte të riut që të linte trenin vullnetarisht, kështu që ai duhej të nxirrej kundër vullnetit të tij.

I arritur në platformë, shtetasi kosovar 30-vjeçar me sa duket donte të parandalonte zyrtarët të sqaronin identitetin e tij. Për shkak se ai po bëhej gjithnjë e më agresiv, shkoi në stacionin federal të policisë me pranga në duar për identifikim.

Nëse 30-vjeçari do të kishte dyshuar se një nga oficerët e policisë federale të vendosur kupton shqip, ai mund të kishte kursyer disa ofendime të forta në gjuhën e tij ndaj oficerëve. Tani, përveç një hetimi paraprak për shkeljen dhe rezistencë ndaj oficerëve të zbatimit të ligjit, ai gjithashtu po përballet me akuza për fyerje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *