Categories
Lajme

Një lajm i bukur në këtë kohë të vështirë. Në këtë qytet shqiptar për 24 orë kanë lindur 10 foshnje, 2 janë binjakë

Spitali i Pejës ka regjistruar numrin më të madh të kohëve të fundit për lindje. Në 24 orët e fundit, në Spitalin e Pejës kanë qenë nëntë lindje, por kanë lindur 10 foshnje ngase një lindje ka qenë me binjakë.

Nga 10 foshnjet, 5 janë të gjinisë mashkullore dhe 5 të gjinisë femërore.

Sa i përket gjendjes me Covid, aktualisht po trajtohen 47 pacientë me Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *