Categories
Lajme

Shqiptari nga Dukagjini por që jeton në Londër i bën dhuratën e madhe Shkodrës

10 mijë fidanë pyjorë të llojit pishë do ti shtohen fondit pyjor në Qarkun e Shkodrës, kontribut vetjak i biznesmenit nga Dukagjini me pune e banim në Londer por me mëndje e zemër në Shqipëri, z.Kujtim Dode Hasani.

Sot, me datë 3 mars, në kuader të “Ditës Botërore të Jetës së Egër” Administrata e Zonave të Mbrojtura Shkodër, ka organizuar një aksion për mbjelljen e fidaneve ne Tarabosh.

Aksionit ju bashkuan dhe kolektivi mësues-nxënës i Shkollës së Mesme Pyjore “Kolë Margjini” Shkodër duke arritur mbjelljen e rreth 500 fidaneve te rinj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *