Categories
Lajme

Kjo 23-vjeçare ka 11 fëmijë, por nuk kënaqet me kaq. Ja dëshira e saj

Imagjinoni që jo një por njëmbëdhjetë foshnja të kërkojnë vëmendjen tuaj në të njëjtën kohë. Kjo është jeta e Christina Ozturk, një 23-vjeçare e cila e përshkruan veten në Instagram si ajo që “bashkon Rusinë, Turqinë dhe Gjeorgjinë”. Në fakt, është aq e dashuruar me fëmijët, sa po planifikon të ketë një familje edhe më të madhe.

Kur Christina ishte 17 vjeç, ajo solli në jetë fëmijën e saj të parë, Victoria. Ajo ishte një nënë beqare, por jeta i ndryshoi kur ajo u takua me burrin e saj aktual teksa ishte me pushime. Sipas saj, ai u dashurua me të me shikim të parë dhe i kërkoi të martoheshin dhe të kishin shumë fëmijë.

Shumica e fëmijëve të Christina-n kanë lindur në të njëjtën kohë dhe janë në të njëjtën moshë! Meqenëse është e pamundur të kesh kaq shumë fëmijë në të njëjtën kohë, ajo dhe bashkëshorti i saj vendosën për lindjet surrogate. Edhe pse nuk i lindi të gjithë, ajo është nëna e tyre biologjike. Çifti dëshiron të ketë edhe dhjetëra fëmijë të tjerë, por ende nuk kanë planifikuar një numër të saktë.

Partneri i saj milioner, 56 vjeç, është një super baba i cili sigurohet që nevojat e të gjithëve të plotësohen në familje. Për ta ndihmuar Christina-n të kujdeset për fëmijët në mënyrën më të mirë, ata kanë dado dhe disa ndihmëse.

Christina dhe bashkëshorti kanë ndarë përgjegjësitë midis tyre. Ai kujdeset për punën dhe ajo kujdeset për fëmijët. Ata shkojnë për shëtitje, luajnë lojëra tavoline dhe shohin filma rregullisht me fëmijët. Kalojnë fundjavat bashkë dhe sigurohen të hanë vaktet në praninë e njëri-tjetrit. /ANABEL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *