Categories
Lajme

E thotë studimi britanik. Meshkujt që ngasin këtë lloj makine, tradhtojnë shumë

Një studimi britanik ka nxjerr si rezultat se meshkujt që ngasin makina të tipit “Audi” janë tradhtar.

Në këtë studim të bërë nga “Ilicit Encounters” morën pjesë 800,000 meshkuj.

Nga 800,000 anketuar, 22% prej meshkujve tradhtarë kanë deklaruar se ngasin Audi.

Shoferët e veturave BMW, Mercedes Benz dhe Volvo janë renditur në vendin e dytë, tretë dhe katërt, ndërkaq shoferët e makinave Volkswagen në vendin e pestë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *