Categories
Lajme

Më e thjeshtë se sa e mendoni. Ja si të parandaloni rënien e flokëve me sodë buke

Pothuajse të gjitha shampot përmbajnë sulfate dhe substanca të tjera të dëmshme që reflektojnë negativisht në shëndetin e njeriut. Shumë gra moderne e dinë këtë shumë mirë, kështu që ato po kërkojnë mënyra alternative për t’u kujdesur për pamjen e tyre.

Çdo grua ka përdorur sodë buke në shtëpi të paktën një herë, për gatim ose pastrimin e shtëpisë. Por a e dini që ky produkt ka qenë tepër përdorur për qëllime bukurie? Duket qesharake, apo jo? Por është absolutisht e vërtetë.

Soda e bukës është e dobishme për flokët tuaj. Larja e flokëve me sodë, është bërë e njohur për shkak të çmimit të lirë dhe përbërjes së dobishme të përbërësit kryesor.

Soda i bën flokët tuaj të shkëlqejnë, të duken të pastër dhe të butë. Gjithashtu do t’i forcojë dhe do t’i bëjë ata të rritet më shpejt.

Tani, le të shohim më me detaje të gjitha cilësitë e dobishme të sodës së bukës.

1. Të gjitha produktet e flokëve (madje edhe shampot) i ndotin flokët. Soda është një trajtim natyral pastrues i mirë.

2. Soda e bukës ndihmon në heqjen e klorit. Klori dihet se dëmton flokët.

3. Soda e bukës stimulon flokët tuaj të rriten më shpejt.

4. Ne jetojmë në një mjedis mjaft të ndotur, dhe kjo ndikon në pamjen tonë, përfshirë flokët. Soda pastron flokët tuaj në mënyrë shumë efikase, kështu që flokët tuaj mund të vazhdojnë të rriten dhe të jenë të shëndetshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *