Categories
Lajme

8 marsi festohet ndryshe në Durrës, shkallët mbushen me këpucë të kuqe. Ja pse

Sot më 8 mars në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, teatri “Aleksandër Moisiu” në Durrës, ka ndërmarrë një nismë të re.

Nismë e cila është marrë për të gjitha gratë, vajzat dhe nënat që kanë humbur jetën nga dhuna.

Në fotot e meposhtme shihen shkallët e galerisë “Nikolet Vasia” të mbushuara me këpucë te kuqe (simbol i humbjes së jetës së gruas nga dhuna).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *