Categories
Lajme

19- vjeçari vjedh portofolin, kur e hap filloi ta urrejë veten

Një 19- vjeçar ka habitur gjithë rajonin e policisë, kur u ka thënë se kishte ardhur për të dorëzuar portofolin që kishte vjedhur.

Djaloshi quhet Connor Daëes dhe ka kërkuar falje për atë që ka bërë. Ai nuk e ktheu portofolin sepse nuk kishte lekë por sepse i përkiste një personi autik.

Conner e ka kuptuar këtë në momentin që ka hapur portofolin dhe ka lexuar dokumentet që ishin brenda.

Djaloshi ka dalë para gjykatës për vjedhjen e portofolit dhe dënimi që ka marrë është disa javë punë tek qendra e shërbimeve sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *