Categories
Lajme

“Bosi” me Range Rover ia shkelit gazit, por nuk e dinte se në fund të urës e priste “surpriza” nga policia

Në 10 ditët e para të planit operacional “ROADPOL MARS 2021” nga Drejtoria e Policisë Rrugore, janë arrestuar 53 drejtues mjetesh e janë vendosur të paktën 13106 masa administrative.

Kontrollet në lëvizje po kryhen nga punonjësit e Njësisë Operacionale të Drejtorisë së Policisë Rrugore, në bashkëpunim me Sektorët e Policisë Rrugore në 12 Drejtoritë Vendore të Policisë, duke përdorur mjetet e pauniformuara, kamera të vendosura në automjete, radarë, alkooltestues dhe dronë, në akset rrugore kombëtare dhe rrugë të tjera të evidentuara si njolla të zeza për shkak të ngjarjeve rrugore me pasoja të ndodhura më parë.

“Bosi” me Range Rover ia shkelit gazit, por nuk e dinte se në fund të urës e priste “surpriza” nga policia. Ndiqni videon dhe e kuptoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *