Categories
Lajme

14-vjeçaren e hedhin në lumë shokët e klasës se nuk i pëlqenin ngjyrën e lëkurës

Ajo ishte një 14 vjeçare nga komuniteti rom dhe jetonte në Francë. Shokët e saj të klasës nuk e donin dhe i ka në ma rrë je tën.

Raportohet nga mediat franceze se e kanë hedhur në lumin Sena. Tru pi i saj i pa jetë u gjet të hënën. në fillim u mendua se 14 vjeçarja i ki shte dhënë fu nd jetës.
Por nëna e saj nuk e besoi këtë dhe më pas u zbulua e vërteta e trishtë. Nëna e Alishas e kishte informuar disa herë drejtorin e shkollës se vajza e saj po kalonte situata të vështira në shkollë.

Nëna e saj me lot në sy, tregon:

Mami, unë kam probleme të mëdha në shkollë, por unë nuk e besova dhe nuk e mora seriozisht. Nëse do e kisha bërë vajza ime do ishte tani.” Ende po he tohet derisa sa të gjenden shokët e saj të klasës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *