Categories
Lajme

Ja si reagon vogëlushi kur dëgjon për herë të parë zërin e nënës (video)

Ky vogëlush në video nuk mund të dëgjojë ndaj edhe prindërit e pajisin me një aparat dëgjimi të përshtatshëm për të.

Videoja është vërtet mbresëlënëse pasi në momentin kur ai merr aparatin nëna e tij fillon t’i flasë dhe dëgjon për herë të parë zërin e saj.

Reagimi i tij është vërtet impresionues pasi duket shumë i lumtur dhe fillon të buzëqeshë duke mos përmbajtur lumturinë.

https://www.facebook.com/watch/?v=308031246802367

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *