Categories
Lajme

Për të shpëtuar nga një problem që e hasin të gjitha gratë, vendosni piper të zi në lavatriçe

Për larjen e rrobave, ju zakonisht përdorni detergjent dhe kjo gjë ka kuptim. Por a e dini se përveç pastrimit të rrobave, detergjentet lënë dhe shenja dhe heqin ngjyrën e rrobave.

Për të shpëtuar nga ky problem, sugjerohet të përdorni piper të zi. Ju ndoshta nuk e besoni, por përzierja e një luge piper i zi me detergjentin tuaj, parandaloj ndryshimin e ngjyrës. Ajo që është e rëndësishme është të përdorni temperaturë të ulët larjeje.

Struktura e piperit të zi mund të parandalojë që mbetjet e detergjentit të ngjiten në rrobat tuaja. Për më tepër, piperi i zi parandalon transformimin e ngjyrave në rroba. Përveç piperit të zi, ekspertët rekomandojë edhe tableta që përdoren për lavastovilje, për të parandaluar bllokimin e lavatriçes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *