Categories
Këshilla

Po iu tregoj trukun magjik që perimet të mos prishen shpejt në frigorifer

Keni blerë perime të freskëta, i keni ruajtur në frigorifer por ato kalben përpara se t’i konsumoni. Është diçka që iu ka ndodhur të gjithëve. Sidoqoftë, ekziston një truk magjik me të cilin mund t’i mbani perimet të freskëta për një javë.

Ajo që ju duhet është vetëm letër kuzhine. Së pari, lajini perimet shumë mirë dhe thajini me letër kuzhine që të mos pikojnë. Pastaj, mbështillini me letër dhe vendosini në frigorifer. Kjo mënyrë do t’ju shpëtojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *