Categories
Lajme

E dhimshme…7-vjeçarja shqiptare do niset në emigrim me familjen, shokët e klasës i bëjnë një kërkesë

Shumë familje në Kosovë pa ndonjë zgjidhje tjetër marrin rrugën e gurbetit duke kthyer kokën pas me mall për atdheun.

E ktij fati nuk i shpëtoi as 7 vjeçarja, Alea Bytyçi, nga Malisheva.Të mërzitur për largimin e Aleas nga Kosova ishin stafi i shkollës.

“Stafi i shkollës përshëndeten Alean dhe i uruan shëndet, fat dhe suksese në jetën e saj të cilën do ta vazhdoj në Itali, gjithashtu falenderoj edhe familjarët z. Bedri R Bytyçi me familje për dhuratat dhe respektin ndaj nxënësve, mësuesve dhe drejtorit të shkollës!
Shokët dhe shoqet e kalsës i kërkuan Aleas që t’i mos i harrojë kurrë ata.

Urojmë që nuk do të kemi më largim të nxënësve dhe familjarëve për në mërgim, ata meritojnë të shkollohen dhe punojnë në vendin e tyre”, thanë nga stafi i shkollës përmes një shkrimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *