Categories
Lajme

Hedh kanaçen në tokë në prezencë të pastruesit të rrugëve, ky veprim i kushtoi shtrenjtë

Puna e secilit njeri duhet të respektohet, e në veçanti e atyre që kujdesen për pastërtinë dhe mirëmbajtjen e rrugëve të qytetit në të cilin jetojmë.

Por nuk ndodhi kështu me një qytetar të pa/ndë.rgje.gjshë.m i cili në prezencë të pastruesit të rrugëve he.dh në tokë një kënaçe, dhe ky veprim ne.rv.oz.oi tej mase pastruesin i cili i kërkon ta kapë dhe ta h.edh në shportë.

Por ai re.fu.zoi të bëjë një gjë të tillë, madje e pro.vo.ko.j pastruesin duke e sh.ke.lm.ua.r kënaqen në një shenjë inj.or.an.ce dhe mos respekti.

Ky i ri kurrë nuk kishte menduar se veprimin që e bëri në prezencë të pastruesit do t’i kushtojë shtrenjtë, pasi pas fja.losj.es me pastruesin g.od.ite.t me shishe në kokë.

Pas këtij in. ci.d.e n.ti, pastruesi insiston që miqtë me të cilët ishte ky i ri i pap.ërgje.gjsh.ëm ta marrin kënaçen dhe ta h.edh.in në shportë të mbeturinave.

https://www.facebook.com/LADbible/videos/3140951292618706/?t=49

https://www.facebook.com/a67d0518-7bc3-46e7-b54d-12fa5ccc74c3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *