Categories
Lajme

Profesori shqiptar lëshon gojën për Edi Ramën: Ai s’ka mbajtur një grua më shumë se 4 vite jo të mbaj 12 vite pushtetin

Analisti dhe kandidati për deputet në Lezhë i PD-së, Agron Gjekmarkaj i ka kthyer përgjigje deklarata të kryeministrit Rama.

 

Gjekmarkaj nga Lezha është shkrehur se Rama su lmoi atë dhe kandidatin tjetër, Mark Marku i s ul moi me batuta të lodhura të një gën jeshtari b ullist.

Ai shton se Edi Rama nuk ka mbajtur një grua më shumë se katër vjet jo më të mbajë pushtetin 12 vjet.

Gjekmarkaj: Erdhi duke rendur e dihatur si i ma rri, na s ulmoi ne shtepine tone Edi Rama mua dhe Mark Markun a thua se na impresionojne batutat e lodhura te nje genjeshtari bu list! Rren kur flet, rren kur hesh , rren kur eshte i gezuar, rren kur eshte i merzitur, por sot tha nje te vertete! Ja kemi kundershtuar ligjin e ndyre te arsimit te larte, sa kemi mundur, me argumente e force sepse eshte nje ligj tot alitar, id eologjik qe syn on vendosjen e Universiteteve nen tutele partiet qe pedagoget i do per komisare e punetore prop agande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *