Categories
Lajme

Askush nuk e donte këtë vogëlushe të adhurueshme, derisa një grua vë re diçka në një fotografi të vajzës…

Protagonistja e kësaj historie quhet Primrose dhe ka lindur në Kinë disa vite më parë. Ajo kishte diçka që e dallonte nga të gjithë të porsalindurit e tjerë në lagje, kishte sytë e argjendtë. Primrose ishte plotësisht e ve rb ër. Prindërit e saj, kur e panë atë, e konsideruan një pë rbin dës h dhe vendosën ta linin foshnjen në jet im o re.

Primrose u rrit mes fëmijëve të tjerë, si “e çu di tsh me”. Kur familjet shkonin në jet im o re për të adoptuar një fëmijë, askush nuk e zgjodhi atë, askush nuk e donte atë.Një ditë, megjithatë, diçka ndryshoi … një grua me emrin Eryn po shfletonte në Facebook, kur, pa pri tm as, pa një fotografi të Primrose.

Eryn tashmë kishte dy fëmijë me burrin e saj Chris dhe ata kishin një jetë të përsosur, por ajo nuk mund të mos mendonte për atë fëmijë të ve rb ër që askush nuk donte.

Në fund, pasi kishte folur për këtë me burrin e saj, ajo vendosi të shkonte në je tim o re dhe bir ës oi Primrose-n e vogël.

Ata arritën ta marrin vajzën në vitin 2016 në SHBA.

“Nuk ka asgjë të ke qe me ver b ëri në, kurrë nuk e kam kuptuar pse askush nuk e ka b ir ësu ar. Kur pashë foton e saj mu th ye zemra. Mendoj se Perëndia më udhëhoqi, duke më thënë shkoni tek ajo, ajo është vajza juaj. Unë nuk mund t’jua shpjegoj, por menjëherë ndjeva se kisha një lidhje të veçantë me të”, tha Eryn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *