Categories
Lajme

Dhurata e babait nga qielli lë nusen pa fjalë

Një nuse e re, e cila ishte rrugës për në kishën ku do të mbahej dasma e saj, mbeti pa fjalë kur një flutur e njëjtë me atë që kishte bërë tatuazh në kujtim të babait të saj të ndj erë, u ul mbi të.

23 – vjeçarja Francesca Barnecutt, po mbërrinte në kishën St Columb Minor, Cornëall, kur i ndodhi in ci den ti sa i bukur aq edhe i pabe sue sh ëm.E reja e dalloi inse ktin teksa po ecte drejt kishës, por u surprizua pamasë kur flutura ndaloi në trup in e saj.

“E pashë të vinte drejt meje dhe menjëherë ndjeva praninë e babait tim”, u shpreh Francesca, ndërsa më tej shtoi:”

Ishte e çud its hme. Shkova për vizitë tek shtëpia e nënës dy ditë përpara martesës dhe ka një fotografi të babait atje. Po i thoja nënës që sa e çud its hme do të ishte nëse do të kisha parë një flutur të kuqe ditën e dasmës, kur një rreze dielli ra nga dritarja drejt fotos së babait”.

Duke folur për të përditshmen “The Sun”, Francesca u shpreh e bindur se ishte shpirti i babait të saj të ndjerë që e bëri fluturën që ta vizitonte ditën e dasmës.Ajo tha gjithashtu se kishte lexuar që ngjarje të tilla të ngjashme i kishin ndodhur edhe njerëzve të tjerë, kryesisht në raste gëzimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *