Categories
Lajme

6 sekrete për burrat që shumica e grave nuk i dinë

Ka një kohë burri dhe gruaje. Për burrat, koha kalon më shpejt se gratë. Ajnshtajni u përpoq ta shpjegonte këtë përmes teorisë së tij të relativitetit dhe mendoi se gjithçka kishte të bënte me përpjekjen për tu marrë vesh me gruan e tij. Pra, koha kur një djalë nuk ju telefonon dhe nuk ju dërgon me mesazh, nuk do të thotë që ai nuk interesohet për ju, kjo thjesht do të thotë se koha kalon ndryshe për të.

Burri është më i fortë nga sa mendoni
Vajza duhet ta dijë se burri është më i fortë nga sa mendoni, dhe është në gjendje të gjejë një zgjidhje për të gjitha krizat e tij, si dhe problemet e partneres së tij, kështu që gjithmonë tregojini atij të gjitha problemet që jeni ballafaqohet.

Atij i pëlqen të blejë me ju ndonjëherë
Ndonjëherë, një burrë pëlqen të blejë me partnerin e tij, për shembull kur ajo merr mendimin e tij për zgjedhjen e rrobave të saj, dhe anasjelltas gjithashtu, dhe ai ndan gjithçka me të.

Ju ndihmon në shtëpi me kushte
Sa i përket gatimit, për shembull, burrat mund të bëjnë më shumë se një detyrë për të ndihmuar gratë e tyre, nëse ai është në humor të mirë, për shembull pasi të shikoni një ndeshje.

Argëtim, gjithçka që duhet të bëni është të pyesni nëse partneri juaj është i gatshëm të ndihmojë, pasi shumica e burrave u pëlqen të përgatisin sallata.

Ai nuk ka sekrete
Siç thuhet shpesh, gratë dinë gjithçka, por ju nuk duhet ta shikoni burrin tuaj në të gjithë sjelljen e tij. Dije që nëse ai të beson, ai do të tregojë vetë gjithçka që ka kaluar dhe nuk do të të fshehë asgjë.

E bukur pa asgjë
Partneri juaj gjithmonë ju sheh të bukur gjatë gjithë kohës, pa pasur nevojë të kaloni orë të tëra duke veshur rrobat tuaja, pamja e jashtme mund të tërheqë vëmendjen tonë, por personaliteti juaj natyror është më i rëndësishmi, gjë që e bën burrin tuaj t’ju shohë gjithmonë të bukur pa kosto.

Dështimi i zgjedhjes së dhuratave
Shumica e burrave nuk e përvetësojnë artin e zgjedhjes së dhuratave për partneren e tyre, gratë duhet ta kuptojnë atë shumë mirë dhe të lënë të kuptohet për diçka që ajo dëshiron në mënyrë që partneri i saj të kuptojë se çfarë do dhe t’ia sjellë asaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *