Categories
Lajme

Jeni kurioz të lexoni mesazhet e fshira në WhatsApp? Qenka shumë e thjeshtë, ja sekreti

WhatsApp është një nga aplikacionet më të përdorura. Duke qenë se e përdorim shumë, shpesh na ndodh të dërgojmë një mesazh te personi i gabuar. Gjëja e parë që bëjmë është “delete for everyone”. Pra, e fshijmë për të gjitha palët. Ashtu siç mund të keni dërguar, mund edhe të keni marrë mesazhe të cilat janë fshirë aq shpejt sa nuk i keni parë.

Nëse ju vret kureshtja për këto mesazhe, ka një mënyrë për t’i lexuar ato. Ajo që duhet të bëni është të fshini WhatsApp-in, ta instaloni sërish dhe mesazhet tuaja do rivendosen sërish./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *