Categories
Lajme

Shoferi hero ndalon autobuzin për të ndihmuar të moshuarën që po gra.bitej/ VIDEO

Një shofer autobuzi është vlerësuar si hero pasi ndaloi mjetin e tij kur pa se një grua e moshuar po gr ab itej, ndërsa doli jashtë për të lu ftu ar me su lm ue sin.

Video e regjistruar nga kamerat e sigurisë së autobuzit, tregojnë shoferin hungarez Károly Zsolt Kis që frenon kur shikon një burrë që kërkon t’i marrë çantën të moshuarës në qytetin Miskolc. Ish-ush tarak u qe ka sherbyer ne Irak, ndalon mjetin dhe shkon duke shtyrë s ul mu esi n deri sa ai largohet.

Më pas gruaja e moshuar hyn në autobuzin e tij teksa Károly riniset sipas itinerarit.

Pol icia hungareze në lidhje me ngjarjen ka ar res tuar 27-vjeçar. Vi.kt.ima e s ul m it nuk u pl ag os por raportohej se ishte tro nd it ur nga in cide nti.

https://metro.co.uk/video/moment-hero-bus-driver-pulls-protect-elderly-woman-mugger-2191908/?ito=vjs-link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *