Categories
Lajme

I moshuari ng.ec në mes të rrugës, dy adoleshentët bëjnë gjestin e rallë për kohën e sotme

Dy adoleshentë po përshëndeten si heronj pasi ndihmuan një të moshuar që të kalonte rrugën.13-vjeçarët, B.O and D.S e ndihmuan të moshuarin, i cili mezi po ecte me karrocën e tij, dhe u siguruan që asnjë makinë të mos kalonte derisa ai të ishte i sigurt.

Pamjet janë marrë në New Lynn të dielën. Sipas dëshmitarit që filmoi rastin, djemtë e dërguan të moshuarin tek stacioni i trenit, e hipën në trenin që ai donte dhe më pas u larguan.

Fotoja e adoleshentëve duke ndihmuar të moshuarin u postua në Facebook ku komentuesit po i përshëndesin për gjestin e mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *