Categories
Lajme

Iku për të gjetur punë në Greqi dhe nuk u kthye më në shtëpi, dalin në dritë detaje rrëqethëse për 19-vjeçaren shqiptare

Çështja e zhduk jes së shqiptares 19 vjeçare, Artemis Vassilis u trajtua sërish ditën e dje shme nga emisioni “Dritë në tunel”.

Emisioni mori në pyetje një ekza minues të provave dixhitale, Vassilis Georgopoulos për të gjetur vendndodhjen e saktë të telefonit celular të Artemis Vassilis.

“Familja e 19 vjeçares, më auto rizoi të h etoj dy adresat e postës elektronike dhe një tabletë të përdorur nga Artemis, në mënyrë që të gjej gj urmët e saj më të fundit elektronike. Vajza e kishte lidhur celularin me gmail-in e saj. Në h eti min tim, unë zbulova se dikush i kishte fshirë të gjitha gju rmët elektronike nga llogaria e saj, duke z hd ukur provat e dobi shme për kërkimin “.

Dësh mitarët pretendojnë se kanë parë një vajzë me tipare dhe veshje të njëjta me Artemisin e zhd ukur një ditë pas zhd u kjes së saj.

“Unë gjithashtu pashë vajzën në të njëjtin vend” , tha ai. Banorët e zonës treguan në emision guroren e vjetër që ekziston në të njëjtën zonë dhe që nuk është hulumtuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *