Categories
Lajme

Fitoi një apartament dhe një Mercedes/ Nuk do ta besoni dot sa mijë pompa bën ky 6-vjeçar vetëm në dy orë

Një djalë ru.s 6-vjeçar ka bërë atë që edhe një ekspert palestre mund ta ë.ndë.rrojë.

Ibrahim Lyanov nga rajoni Novy Redant theu rekordin botëror duke bërë 3.270 pom.pa vetëm në dy orë.

Ai fitoi një apartament për familjen e tij si edhe hyri në Libr.in e Rekor.deve R.use.

Megjithatë Ibrah.imi nuk u ndal me 3.270 pompa që ishte rek.ordi i vendosur në Rusi. Por djali vazhdoi duke arritur në total 4.445 pompa.

Apartamenti iu dha djalit nga një klub lokal sportiv i quajtur Ch.ingiz. Ai u tra.jnua atje çdo ditë së bashku me babanë e tij, që e ndihmoi të fitonte garën dhe ende shkon dy herë në javë.

Ibrahim nuk është i pari që e fiton këtë çmim falë këtij suksesi të jash.të.zakon.shëm.

Vitin e kaluar, një djalë pesëvjeçar fitoi një veturë të tipit Mercedes të ri pasi ai arriti të bëjë 4,105 pompa, gjithashtu pa u nd.alur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *