Categories
Lajme

Flet 19-vjeçarja shqiptare me Covid-19 që lindi djalin dje: Mezi merrja frymë, por falë tij…

Manuela Hemollari është 19-vjeçarja, e cila solli në jetë dje foshnjen e saj në spitalin “Shefqet Ndroqi”, i njohur ndryshe si Covid 2.

Prej 10 ditësh, ishte dia gnost ikuar me Covid-19 dhe trajtohej në shtëpi. Vështirësia në frymëmarrje dhe temperatura e detyruan të shtrohej në spital me 9 mars, në gjendje jo të mirë shëndetësore.
Duke qenë se situata klinike po rën dohej dhe jeta e 19-vjeçares dhe foshnjes po rrezi k ohej, u bë e mundur lindja e fëmijës në sallat e spitalit “Shefqet Ndroqi” në bashkëpunim me stafin e spitalit obsetrik-gjinekologjik “Koco Gliozheni”

“Mezi merrja frymë , pastaj vajta me ambulancë te Shefqet Ndroqi erdhi ekipi i maternitetit dhe me operauan atje, i falenderoj të gjithë mjekët që më shërbyen “, thotë ajo një ditë më pas.

https://www.facebook.com/2b02000d-4212-423e-82f4-20826d5a7636

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *