Categories
Lajme

Nuk janë të gjitha si Tirja jonë, kjo infermiere prek miliona njerëz me gjestin e saj

Një infermiere në veri-perëndim të Kinës ka prekur zemrën e miliona njerëzve, pasi ajo u fotografua duke ng ushëlluar një djalë që q ante para op. e ra.cio.nit.

Një sërë fotosh që qarkullojnë në mediat sociale tregojnë infermieren e re Ma Tongyan, duke përqafuar dhe mbajtur dorën e fëmijës dyvjeçar.

Djali ishte shtrirë në tryezën e op e r. ac.io.nit në Sp.ita.lin Popullor të Dingxi në Provincën Gansu të dielën.

Djali, me nofkë Xuan Xuan, ishte gati të kryente një o.p e r .aci.on për të riparuar një he.rnie inguinale në pjesën e poshtme të barkut dhe filloi të qante sapo ai u fut në dhomë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *