Categories
Lajme

Po ju ecin gjërat t.ers? Ja si të shpëtoni nga syri i keq njëher e mirë

Syri i keq është një besim popullor se dikush mund t’ua bëjë vullnetarisht ose pa dashje.
Sipas intv.al përjetoni së mu n dje dhe gjërat nuk do iu ecin mbarë, zakonisht të n xit ur a nga zi lia. Nëse mendoni që ju ose fëmija juaj v uan nga syri i keq, mund të përdorni metodat e mëposhtme për të ndihmuar në di ag nos tik imin dhe kurimin e saj.

1. Diagnostikimi i syrit të keq

Vini re simptomat. Energjia negative të një personi zi liqar mund të shkaktojë simptoma fizike që nuk lidhen me një s ëm un dje, siç janë : inf eks ion et e syve, pr o ble me me stomakun, ose e.the. Gjithashtu, ka të ngjarë që personi i prekur të ketë pr oble me personale, familjare ose profesionale pa ndonjë shkak të dukshëm.

2. Ndiqni metodën e qymyrit

Kjo metodë praktikohet në Evropën Lindore. Thjesht lëshoni një copë qymyr druri në një tigan me ujë. Më pas syri do largohet.

3. Provoni metodën e dyllit

Një metodë tjetër është që të nxehet dylli i nxehtë Shikoni se si reagon dylli.

4. Metoda e kripës

Në shumë kultura e praktikojnë mtodën e kripës. Vendosni kripë në vatrën e sobës suaj dhe shikoni nëse kërcet më shumë se duhet kripa, tregon se ju kanë marrë në sysh dhe po largohet tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *