Categories
Lajme

Vërtet është bërë kaq i bukur ky qyteti i vogël shqiptar, apo mashtrimi i radhës i Ramës?

Kryeministri Edi Rama nxori në Facebook disa pamje nga Belshi i ri. Rama shkroi se nga një ferr me plehra, Belshi është kthyer në një destinacion turistik ku po hapen bujtina dhe shërbime të reja për turistët.

“RILINDJA E BELSHIT

*nga një ferr braktisjeje, plehrash e ferrash, në një destinacion turistik ku hapen vijimësisht bujtina e shërbime të reja për turistët dhe përveç punës tradicionale në bujqësi, ku prodhimi rritet çdo vit, ka nisur një erë e re zhvillimi në agroturizëm”, shkroi Rama./Dritare.net

https://www.facebook.com/watch/live/?v=277049084094300&ref=watch_permalink&t=1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *