Categories
Lajme Shëndeti

E besoni që është i njëjti person? Ja si ka arritur të dobësohet

Një mësuese e shkollës fillore ka veshur bikini për herë të parë në jetën e saj pas humbjes së 95 kg dhe heqjes së 5 kg lëkurë të tepërt.obeze

29-vjeçarja Mallory Buettner, nga Quinte West, në Ontario të Kanadasë, iu nënshtrua dy vite më parë një ndërhyrjeje kirurgjikale për zvogëlimin e stomakut pasi pesha e saj kishte kaluar 180 kg.

Më 30 qershor të këtij viti, për të përfunduar transformimin e saj, Mallory iu nënshtrua sërish një operacioni për të hequr nga trupi i saj rreth 5 kg lëkurë të tepërt që i ishte formuar në bark dhe krahë.

Por, mësuesja pagoi shumë shtrenjtë për trupin e ri – duke përfshirë komplikimet në kirurgji, dhe anulimin e martesës me të fejuarin, i cili sipas saj nuk binte dakord me jetën e saj të re.

Mallory ka qenë që e vogël e shëndoshë. Në moshën 10 vjeç ajo peshonte gati 90 kg, ndërsa në moshën 18 vjeç shkoi në 130 kg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *