Categories
Lajme

Do të jesh në formë si Meghan Markle? Dukesha ka 3 sekrete!

Dukesha e Sussex është një nga anëtarët më të shëndetshëm të familjes mbretërore falë një përzierje të meditimit, yogës, ushqimit të shëndetshëm dhe ushtrimeve fizike.

Para se të martohej me Harryn, Meghan Markle ishte në rrugën e saj për t’u bërë një mësues e mirëqenies dhe shpesh diskutonte zgjedhjet e saj të jetesës në blogun e saj – The Tig.

Ja se si 39-vjeçarja qëndron në formë të mirë gjithmonë:

KARDIO PER MENDJEN: Meghan u angazhua në një praktikë të përditshme meditimi në 2014 në kulmin e famës së saj. Një vit më vonë ajo shkroi për mënyrën se si në fillim e kishte parë rutinën e saj dy herë në ditë nga 20-minuta “tronditëse”, por që shpejt u bë ajo që ajo e përshkroi si “qetësinë që tronditi botën e saj”.

NJË MENDJE E SHËNDETSHME: Ndërsa Meghan gjithmonë bën kohë për stërvitje, ajo e sheh atë më shumë si një mënyrë për të mbajtur trupin dhe mendjen e saj të shëndetshme, sesa të përqendrohet në arritjet fizike. “Të jesh aktive është meditimi im lëvizës,” shpjegoi ajo një herë. Por ushtrimi i saj kryesor fizik vjen nga praktikimi i yogas.

USHQE SHPIRTIN: Meghan ka qenë gjithmonë shumë e hapur për të miratuar një ekuilibër për të ngrënë. Në të kaluarën ajo hante një dietë kryesisht vegane gjatë javës, por ishte gjithnjë e kujdesshme për të inkurajuar fansat e saj të kënaqeshin pak kur ata donin ose kishin nevojë të dilnin herë pas here për të ngrënë dhe jashtë duke e thyer regjimin.

Ashtu si me të gjitha këshillat e saj të mirëqënies, kur bëhet fjalë për ushqimin, Meghan është një adhuruese e vëmendjes dhe moderimit. “Unë kurrë nuk dua të ndjehem e privuar. Nuk është një dietë; është një stil jetese ”, ka shpjeguar ajo kohë më parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *