Categories
Lajme

Dëshiron të dobësohesh? Kjo është teknologjia më e re e dobësimit!

Gravityslim, teknologjia më e re e dobësimit, vjen për herë të parë në Shqipëri tek Anila Kalleshi Center. Gravity slim është “shetitja e shendetshme” në shtimin e gravitetit që falë fuqisë të rrezeve infrared shton në mënyrë delikate të temperaturës trupore, duke stimuluar metabolizmin dhe duke shpërndarë aktivitetin fizik në të gjitha zonat që trupi ka nevojë dhe që janë mjaft të vështira për t’u dobësuar me teknikat tradicionale të dobësimit.

Me GravitySlim humbja e peshës është mjaft e shpejtë, përmirësohet qarkullimi i gjakut, trupi tonifikohet dhe përmirësohet elasticiteti i lëkurës.

Dobësohu dhe tonifikohu duke shtuar gravitetin. Në 25 minuta digjni 800 kalori! Seancat bëhen 3 herë në javë nga 25 minuta. Ekzistojnë 3 programe individuale.

GravitySlim lind për t’iu dhënë një përgjigje konkrete nevojave të mirëqënies në shoqërinë moderne. Kjo teknologji e mbështetur dhe nga korigjimi i gabimeve në mënyrën e të ushqyerit, na lejon që të arrijmë peshën e duhur në kohë të shkurtër pa humbur masën muskulare, duke korigjuar inestetizmin siç është: celuliti, dhjami i lokalizuar, ipotonia, mbajtja e lengjeve apo ritensioni hidrik, por dhe për të mbajtur trupin në një formë fizike perfekte.

Metoda është konceptuar për të reaguar në mënyrë natyrale, pa sforcime të mëdha fizike apo dieta drastike, por vetëm duke modifikuar disa zakone ushqimore të gabuara dhe ecje e kombinuar me prezencën e infraredit në mungesë të gravitetit.

Objektivi është për të ofruar një zgjidhje unike, lehtësisht të arritshme nga çdokush, ku trajtimet janë të personalizuara në bazë të strukturës fizike, moshës dhe peshës, duke respektuar nevojat reale bio-psikofizike të individit.

Protokolli standart i GravitySlim, Protokolli detoksikues-drenues, Protokolli dobësues 5% i peshës totale, Protokolli dobësues 5-10 kg, Protokolli anticelulit, Protokolli i ritensionit hidrik ose i mbajtjes së lëngjeve, Protokolli tonifikues, Protokolli i mbajtjes së formës trupore

Metoda “GravitiSlim” doli si rezultat i kërkesave për një jetë më të shëndetshme në kohët moderne.
Kjo metodë është menduar për t’u realizuar në mënyrë natyrale, pa e tepruar me dietat ekstreme, thjesht duke modifikuar mënyrën e të ushqyerit përkrah përdorimit të infrave të kuqeve në mungesë të gravitetit.

Çfarë është Gravity Slim? – GRAVITY SLIM është një mjet revolucionar ushtrimesh që ndihmojnë njerëzit të ulin peshën në një periudhë të shkurtër, efikase, me pak mundim duke ndikuar në mënyrë të drejtëpërdrejtë dhe se si duket lëkura jote.

Si funksionon Gravity Slim? – GRAVITY SLIM është një teknologji unike, e cila simulohet nën efektin e rritjes së gravitetit si dhe llampave me ngjyrë të kuqe infraredi. Këto dy efekte krijojnë një rritje të temperaturës së trupit dhe normës metabolike në 17%. Kjo sjell uljen në peshë në mënyrë efektive dhe të shpejtë.

Si funksionon Gravity Slim? – Parimi i funksionimit është i thjeshtë dhe logjik. Ushtrimet bëjnë që 70% e masës trupore të ngjitet në pjesën e sipërme duke ndikuar në uljen e masës trupore në pjesën e poshtme. Forca gravitacionale ndikon në mënyrë të drejtëpërdrejtë tek kofshët, ijet dhe të pasmet.

Benefitet e tjera nga Gravity Slim:

1. Jo thjesht peshë e humbur, lëkurë e bukur gjithashtu. Kjo lloj metode jo vetëm ndikon në dobësimin në kohë të shkurtër, por dhe përmisimin e elasticitetit të lëkurës dhe formave muskulore.

2. Ushtrime “xhentile”, rezultate të mahnitshme. Gravity Slim i ngjan një ecje të lehtë pa stres, pa dhimbje dhe rënie efikase.

3. Modele stervitje të përshtatshme për të gjithë. Duke punuar me ekspertë të ndryshëm kemi gjetur disa lloj tipesh të cilët përfitojnë nga kjo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *