Categories
Lajme

Emrat më të çuditshëm që prindërit kanë vendosur për fëmijët në vitin 2020

Sipas gazetes “Penn Undergraduate Law”, këto emra të mëposhtëm janë cilësuar për këtë vit si emrat më të çuditshëm dhe jo të bukur që prindërit iu kanë vendosur fëmijëve të tyre.

Kështu që nëse jeni në pritje të ëmbël, bëni mirë të lexoni një herë emrat e mëposhtëm:

E kishit imagjinuar ndonjëherë se një njeri mund t’i vendosë emrin fëijës Adolf Hitler? Epo, dijeni se dikush e ka bërë. Eshte një burrë i cili ka lindur në Budapest të Hungarisë dhe aktualisht jeton në Gjermani. Vijojmë me emra të tjerë:

Marijuana Pepsi, Fellony, Merika, Lucifer, Pilot Inspektor, Brutus, Pistol, Nimrod.

E kanë seriozisht…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *