Categories
Lajme

Nëna refuzon humbjen e këlyshëve, kjo video emocionoi njerëzit në rrjetet sociale

Dashuria dhe besnikëria e qenve për pronarët e tyre tashmë dihet. Por nuk duhet harruar se ata kanë ndjenja të forta edhe për familjen e tyre, dhe pamjet e dhimbshme që vijnë nga Kina e tregojnë më së miri.

Pronari i një qeni në provincën e Anhui ka filmuar momentin kur ajo varros dy këlyshët e saj, të ngordhur pas një problemi gjatë lindjes.

Trishtimi i saj është shumë emocionues e domethënës. Pamjet tregojnë refuzimin e nënës për t’u shkëputur nga trupat e njomë që sapo kishte nxjerrë në jetë. Një dëshpërim që ka “thyer” zemrën e cilitdo që ka parë videon në rrjet.

Vërtet për të mos u humbur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *