Categories
Lajme

Kush prej jush i gjen dy macet në foto?

Fotoja që po shihni është portreti i një familjeje tradicionale të shek XIX. Shohim që nëna punon, babai lexon një gazetë dhe vajza po luan me kukullën e saj. Qëllimi i këtij testi është gjetja e dy maceve të fshehura në brendësi të skenës familjare. Dhe vetëm personat e vëmendshëm mund t’i shohin. Jeni një prej tyre?

Hidhini një sy fotos më poshtë. Arritët t’i gjeni dy macet e fshehura?

Nëse nuk arritët t’i gjeni, po ju tregojmë njërën prje tyre. Ja ku fshihet ajo:

E vini re që nëna dhe vajza e vogël po shohin nga babai? Ndoshta po përpiqen ta lajmërojnë ose t’i kërkojnë t’i heqë këmbët nga macja.

Po macja tjetër ku është fshehur? E gjetët? Nëse keni nevojë për një ndihmë, hidhini një sy më të vëmendshëm nënës.

E gjetët? Nëse jo, ja ku është macja e fshehur:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *